Salam...lame xbertandang di ruangan ni, kesibukan dengan tugas2 akhir terpakse didahulukan.
Banyak cite yg tergendale yang nk diceritekan selepas balik raye yg lepas tapi mgkin jke de kesempatan dan usia yg panjang akan dicatatkan diruangan ni.. i'Allah..

Pada sabtu n ahad (10-11 Okt 09) satu kejohanan yg dianjurkan oleh kelab netball dgn kerjesame kelab ragbi telah di adekan..(amboi cm berite plk..)...pertandingan ni terbuke pade group wanita and lelaki..sambutan..boleh la tahan.P yang xsangke pihak lelaki pun ramai yg masuk..sebanyak 6 group lelaki dan 6 group wanita. Cek ingat nak men jgk p xb'ksmpatan...cek jadi ajk pelksana sbgai ajk p'jage mase bagi padang A..penat la jgk..duk tgh panas..p biase la 2..
Tapi 2 la pasal,kite ni mnt men netball, bile tgk org men kite pun rse nak berlari je tgh pdg huhu...p xpe la i'Allah de peluang giliran cek plk dpt men..hihi..

Dalam duk catat2 name group peserta cek terpandang 1 name group, namenye ( I love Teddy Bear Pink)..haha...ingat group pempuan rupenye lelaki..haha...pe la diorg ni..p memang best betul name 2..pemainnye xla......lembut....lelaki ori...hihi..bags2 pandai depa men..mule2 memang cek xdapt trime yg lelaki join men netball...nak tgk pn xsngup..p bile dh tgk depa men.................emm....boleh la...sukan kan..asal tahu had and carenye ok la 2..p 2 la kdg2 diorg ni men dh macam men handball plk...haha..laju btl..baling bola macam nak pecah muke..huhu...xsngke plk lelaki ni mnt gak men netball...sekarang...dah xbape kisah sangat, tgk la pempuan pn dah men futsall and sekarang lelaki men netball pun org dh xksh...em...macm2 dunie sekarang...p kdg2 tmbul gak rse t'kilan pade yg cbe mengubah kejadian Tuhan...em...sampai kitorng cnfius "die ni group P/L"...macam P tapi men group L....em...nak wat cam ne kan...nak cakap pn xth...cm doakan kesejahteraan 'beliau'.

Game ri sabtu mule kul 9-12.30 and sambung ri ahad kul 2- 5.30 ptg...em...penat gak le walaupun xmen,kami wat kje..ajk plk kurang..em..p alhmdllh semue ok...pas angkut barang ke gim terus balik xg pun majlis penutup..huhu...

Padang sebelah de game ragbi...diorg wat open..so banyak penyertaan dari setiap u...and game diorg habis lewat gak tdi..dlm kul 5 lebih bru wat final, em..banyak penyertaan 2 yg lambt kot..2 yg xlart nk tnggu majlis penutup...

So far alhmdllh ...semue dah selesai..n bnyk pengajaran n pengalaman dalm kendalikan program ni, dari awal sampai habis...and lepas ni rasenye cek dh nak besare dalm kelas ntball upsi...huhu...klu cek nak join tournment pn mybe cek gan mmber akan bergerak dalam group sendiri...huhuu....bukan serik..haha...biase la 2..masalah dalaman...hihi...Banyak gak kenangan time game ri ni dan semalam...Time kasih pade ajk2 yang lain..best kje gan korang..Maaf klu de wat silap...

So Majulah Sukan Untuk Diri, Bangse n Negare...n semue la...

*sunburn kembali....huhu...*

Salam,
ill'liqa....peace:)

0 comments:

"Always Be There"