Salam...em...ri ni alhmdllh nak kte hpi xla sangat...biase je..alhmdllh hari yg baik..Syukur pade Pencipta Yang Satu.

ri ni leh tahan, di antare org yg awl datang ke kelas..ingat dh lwt rpenye dlm 15 mnt awl..biase la cek duk jauh kne peruntukan dlm 30mnt tuk ke kampus..tunggu bas dan sebagainye..Blajr ri ni pun best, dsr yg terakhir dlm bab..xsdr pejam celik pejam celik dh nak sampai ke penghujung sem dh..lectrr pn hjg bln dpn nak ke hji..em..bestnye la mude2 dapt g haji..dapat tengok Mekkah dapt merasai tmpat Rasulullah..em...teringin kan?i'Allah akan de peluang tuk kite...Moge dipanjangkan usia..Amin..Dalam pesanan dan tazkirah akhir yg disampaikan oleh kak lin..menitis jg air mate die..dan di luar kelas die kate yg hati die dh bkn disini tapi dah di sane..i'Allah cek sentiase doakan perjalann pergi dan pulang beliau sentiase dalam lindngan Allah SWT dan mendapat Haji yg Mabrur i'Allah.

Dan kami dh berbncg nak adekan farewall party with kak lin bagi kelas kami je..huhu..dan segale persiapan i'Allah cek dan kawan2 akn siapkan klu xde aral melintang/ menegak...huhu..lepas bork2 pas kls..die ajk balik sekali..die nak anta..fuh...mmbr len leh la die anta klj diorg dkt p cek
jh..xpe cek nak nek bas je..cz bas dri kmps i'Allah mdh nk ade..em..xde die trik gak nak anta...nek la jgk..xbaik die ikhlas nak anta...huhu..pas anta mmbr kat khar die anta cek plk..huhu...bersiar2 kat proton city jap..die teringin nak bli umah kat c2 p ayah die xbgi..ye la kat tg.mlim..lagpun bkn lame duk c2..em..p cntik umah kat c2...cek pun ske..hihi...bsr de tmpat nk bercck tanam g...hihi...best de umah cm 2 duk gan ma n abah...

Dalam berbork2 die nk cri jdh tuk cek...huhu....klkr dan mrpk btl..siap tny dlm ms t'dkt ni dh nk kwin ke x?..mls nk uls ttg 2..huhu..cek serahkan pade Allah SWT dan bukan cek xushe..p xprlu lagi..daptkan Cinte Yang Maha Kuasa..lagipun cek kene btl2 kne cintekn diri sendri,keluarge dan cinte Dia yg penting..banyak g perkare yg cek perlu belajr n tingkatkan diri...haha..stop this kes.

Pastu sempat gak ckp2 sal exm skt2..banyakkan bace ek akma..sabtu ni test dasar..huhu...so be ready k..pas die anta,cek trs g cafe bli tuk makan tenghri...plih2 time nak bayar...em..."bpe ni ye kak"..."2.50 je dik.." cek senyap...tanye g.."2.50 je"...wat2 xcye plk..huhu...ye la cek mik nasi, ayam mask mrh gan syr..sllu ayam dh 2.50 ni cmpr smue bru 2.50?? aik...Alhmdllh rzki...cek terime kenyataan huhu...time ksih ek kak...pas makn, slt trs g kls plk kul 2...alhmdllh bas sedie menunggu...hihi...Dlam kls ok...ri ni 4 group akhir yg prsent...Pas kls trs balik...Cam 2 la ri ni...semue berjalan dgn lancar dan baik..Cme masalah add sbjek tuk sem dpn je blm selesai...

em...masalah2...p xpe..sabr, masih de mase dan kami diwar2 kan utk mik subjk dri sem 6/7... Skrg cek xadd 2 lgi sbjek yg telah diunjurkan tuk sem dpan..dan 1 sbjek tuk sem 6 cek dh add..huuhu...grm pnye psl..hihi..Sukar jgk...cz klu bleh nak ikt pkej yg dh dittapkan ikut setiap sem..p dh jadi cm ni..nk wt cm ne..ni pn Alhmdllh cek blh add 4 sbjek..de g kwn cek hnye dpt add 1 sbjek je...!...sedangkan kami kne ckpkan 21 jam krdt...jadi cek kne bersyukur...bkn cek je yg ssh..rmai g yg lgi ssh dri cek...jadi pe2 pn sblm 30 ni kne cri sbjk n ckpkan 21 jam krdit k..


K la...i'Allah de mase smbg g..

p/s : Jangan Menangisi kesusahan kamu, Kerana masih ade yang lebih menderite daripade yang kamu hadapi...Sesungguhnya ujian yg ditrunkan itu satu nikmat dalam hidup kite sebagai insan.


Salam, May Allah Bless us...
ill'liqa,peace:)

12 comments:

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

salam..kak ma..kalau dh jdh..hehehe..kak ma comel..tu yg kak lin nak rekemen kan akak..kat sape latu..????hehehe..em jgn org indon sudah..kihkihkih..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

W'slm...yni jgn cite kt org len ok..huhu
amboi...dh xde org len ek..org indon yg yni nk..huuhuhu...

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

haha..cmaner kalau yanie x cter..em akk dh post pun kat entry akak..hehehehe..em yanie doakan yg terbaik tok akak..em ok ap indon..nasib yanie x sebut bangladesh..hehehehe..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

haha....yani hang jgn wt naya..jgn cite kat cik ya ek..ok la 2 dri xde lgsng...huhu...(simpang malaikat 44)

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

haha..kne bg duit raya nie..hehehehe..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

waah...nk duit rye plk..

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

owh mesti..yanie tunggu k wit ry..hehehe..kalau x nati cik ya tahu..kihkihkih..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

waaaaahhhh....men ugut plk...hihi...

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

hehehehehe...adik sape?adik kak ma..haha..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

wahwahwah....klu adik kak ma,die xmintak duit rye..die yg bagi wit rye kat kak ma...hikhikhik...

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

em yg ni special case..hehehe..

Nur_pama"Khairatun hisan" said...

haha....2 yg best klu special kes cm ni..
ok2..kak ma tunggu wit rye eh...

"Always Be There"