Bismillahirohmanirrohim....Assalamualaikum, em...macam kejap pulak rase kat sni..rase macam baru semalam je masuk sni..pakai baju Perkasa, kawad..g kuliah...dan sebagainya..tup2 dh nak habis pun...em..3thn setengah kat sni...setengah lagi hbiskan tuk praktikum 9Mei 2011 ni kat Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang Selangor Darul Ehsan..huhu...full plk..em...one step to be a teacher...beleh ke saye?huhu...tepuk dada tanya iman:) insyaAllah,boleh kan (sendiri tanye sndiri jawab..^^) em...semalam semua ahli rumah dah balik,tinggal sendiri je malam tdi..ri ni giliran sye plk...

Macam xpercaye plk,dh nak berpisah gan semue orang..means lepas ni dh xblaja sme2..g kuliah sme2..makan same2..jalan2 same2..present same2 semue le..huhuhu...insyaAllah moge ukhwah ini berterusan dan diredhai Allah. InsyaAllah berjumpe time konvo..moge diberi kesempatan,namun andaikata diri ni xberkesempatan...atau 'dijemput' terlebih dahulu mane tahukan...sedekahkanlah al-Fatihah bile teringat name saya...Moge Allah membalasnya^____^ Alhmdllh jugak, tesis dapat disiapkan, exam pun dah berakhir...Doakan moge saye dapat Result YANG TERBAIK dari YANG TERBAIK..begitu juge buat semue..Amin..:)

Ok..buat kawan2 semue...gud luck 4 Praktikum...hope pengalaman ini dapat mematangkan kehidupan dan jadikan ia salah satu persediaan untuk menjadi "Guru yang Bitara"...(bitara ke...? boleh la..) buat kawan2 blogger gud luck too in your future:)

Tata...Sayang kamu semue kerana Allah^____~


p/s : ~Diakhir perpisahan jangan diucap selamat tinggal tetapi ucaplah semoga bertemu lagi, walaupun bukan dibumi Allah tapi insyaAllah disyurga nanti~ Wallahu'alam

4 comments:

Edo said...

senang liat muslimah yang bangga dengan keislamannya...., ^^

ijin follow ya......,.

~: nisa :~ said...

gook luck ya.... saya tag anda utk join segmen saya blogger muslimah

http://nisa1575.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah.html

TK.

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

Assalamualaikum..insyaAllah,time kasih sudi singgh..time kasih sudi follow:)

Anonymous said...

Great blog & info here, please visit back, thanks

Blog Wisata
Diskon Hotel Murah
Pasang Iklan Gratis Tanpa Daftar & Langsung Tayang
Bisnis Online Oriflame

"Always Be There"