Salam...moge2 semue sihat dalam RahmatNya selalu.....
em...lebih krg 3 minggu jgk xm'jenguk ruangan ni,p alhmdllh ia xsunyi dgn kesudian kunjungan daripada kalian...time ksh=) saye minta maaf lambat rply msg2 yg hadir dan xsmpt utk menziarahi blog kwn2..insyaAllah diberi kesempatan sye akn ziarah n follw ek ^_^

Cuti semeste ni mgkn jrg dpt cek blog (online),sebenarnye xde cuti sem pun...skrg tgh buat latihan Industri selame due bulan,jadi cuti sem digantikan utk menimbe pengalaman n ilmu di mahkmah rendah syariah...em..mmg byk pengalaman baru yg dpt, nak2 first time msk court ddk b'sme2 gan pegawai mhkmah kat depan siap panggl plaintif n dfendan kat dpn..huhu...best la jgk..p fhm2 la kat mhkamh syariah byk kes ape kan...p pe2 pun manfaatkan ilmu yg diperolehi...sekarang tdo pun dh awl (kecuali ri ni,hu2) kdg2 xsmpt isyk pun dh ngtk..(alhmdllh isyaknye xlupe^_^ )

em..ok smpai sni dlu,insyaAllah pjg umr murah rzki jumpe lagi di alam maya,doakan sye dlm menjalani LI dan kesejahteraan kite bersame..moge Allah sentiase melindungi di mane jua kite berada..amin=)

Selamat malam,illa'liqa..
Salam..may Allah bless us=)



p/s : Moge kite dijauhkan dari segle yg menjadi kemurkaan Allah..

9 comments:

Winny Widyawati said...

Semoga saudariku Nurma selalu diberikan keberkahan oleh Allah Ta'ala, Allahumma aamiin :)

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

Salam Winny Widyawati...insyaAllah, time ksh ats doa..moge Allah sntiase memberkati kite semue=)time ksh sdi singgh...

ToPu said...

Yup, semoga Allah selalu senantiasa mencurahkan rahmat dan kasih sayangNya untuk kita semua......

ainhany said...

salam dinda nur,

salam ukhuwah...cantiknya vista ini..sesuatu yng indah lagi mndamaikan..meneliti kalam nur berbicara, hati terpegun dgn kesopanannya..

hmm bilala akak nak buet kalam KK secantik destinasi cinta ini...
terimakasih dan salam ukhuwah di tebarkan..

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

Salam ToPu...insyaAllah,Allah sntiase disamping kite..sntiase doakan moge Dia tidak tinggalkan kite..time ksh sdi singgah=)

Salam ainhany...em..destinasi ni biase2 je,ia diserikan lagi dgn kehadiran rakan2 t'masuk saudari ainhany...insyaAllah akk blh buat lagi baik dari ini yang xseberape ni jike kite niat dan usaha kpdNya..

May Allah bless us ^_^

محمد حذوان بن حميدان said...

semoga sntiase dlm rahmatNYA..amin

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

Salam Muhamad Hazwan,
insyaAllah...time ksh sdi singgh..may Allah bless us=)

Payunk [^^,] said...

ni sblom isyak dah ngantuk, buat isyak x nie?hehehe... ~~,

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

pakcik payunk..xbace hbs ke pe yg ditulis tu..huhu..

"Always Be There"